Peter og Britt

Britt Bager træder ind i Kraka Economics

Med indgående kendskab til politiske processer, erhvervsliv og samfundsudfordringer træder Britt Bager ind i ledelsen i Kraka Economics.
October 13, 2023

Kraka Economics styrker sin profil som samfundsøkonomisk problemknuser med Britt Bager. Fremover udgør hun sammen med Peter Mogensen, Henrik Mulvad og Bo Hammer ledelsen i Kraka Economics.

 

Britt Bager er uddannet jurist og har desuden en kandidatgrad i politisk kommunikation og ledelse. Mange kender Britt Bager fra hendes syv år som medlem af Folketinget (2015-2022), hvor hun i en periode var statsrevisor og varetog forskellige ordførerposter, herunder posten som politisk ordfører.

 

I Kraka Economics træder Britt Bager ind som senior advisor, hvor hun kommer til at bruge sin erfaring fra Christiansborg til at koble erhvervslivet og Danmarks samfundsmæssige udfordringer sammen.

 

Peter Mogensen, direktør i Kraka, er rigtig tilfreds med at have fået endnu en stærk profil ind i virksomheden:

 

- Vi lever af og for at analysere forhold i Danmark, der kan bringe landet fremad, og Britt har præcis det samme drive og et ønske om at levere resultater, som er gode for samfundet. Hun er en strategisk tænker, der kender og forstår de politiske processer, som Kraka Economicss kunder nogle gange farer vild i. Og det er kun nogle af årsagerne til, at hun er en gevinst for virksomheden. Bo, Henrik og jeg er superglade for, at vi nu får Britt med i ledelsesgruppen, siger Peter Mogensen.

 

Britt Bager har brugt den seneste tid på at gennemføre bestyrelsesuddannelsen på CBS og ser frem til at nu at komme ud og møde erhvervslivet på samme side af bordet igen.

 

- Jeg glæder mig til at blive en del af Kraka Economics, der er anerkendt for faglige, gennemsigtige og skarpe økonomiske analyser. I mit politiske arbejde har jeg altid anset Krakas analyser som relevante, upolitiske og troværdige, og jeg glæder mig til at bidrage på alle de vigtige dagsordener sammen med et stærkt og dedikeret team, siger hun.

 

Fakta om Britt Bager:

  • Medlem af Folketinget og varetaget ordførerposter som politisk ordfører, erhvervsskat-, bolig-, kultur-, medie-, forskning, uddannelse og retsordfører 2015 – 2022.
  • Medlem af Venstres ledelse, gruppebestyrelsen, hovedbestyrelsen og valgstrategigruppen 2018 – 2019.
  • Statsrevisor 2018 – 2021.           
  • Presserådgiver og embedsmand i Skatteministeriet 2013 – 2015.
  • Bestyrelsesuddannelsen på CBS, Cand. Soc. I Politisk Kommunikation og Ledelse på CBS, Cand. Jur. fra Århus Universitet.

Ved henvendelse, kontakt os her